12 bästa butiker som Lucy In The Sky för söta och feminina kläder (2023)

Vi har bara produkter som vi hoppas att du kommer att älska. Vi kan tjäna en provision om du bestämmer dig för att göra ett köp via våra länkar, utan kostnad för dig.

Letar du efter en ny cool klänning? Se till att kolla in dessa fantastiska butiker som Lucy In The Sky.

Vad finns det inte att älska med en flirtig klänning för de härliga dagarna? Även om sommaren är några månader bort, börjar många bygga sina semestergarderob för att visa upp sig under vårlovet. I synnerhet ett märke har fångat mångas uppmärksamhet: Lucy In The Sky.

Lucy In The Sky har varit ett av de bästa valen för klänningar, allt från balklänningar, maxiklänningar, underkläder och till och med solklänningar. De har en stil som är djärv på ett sexigt, fashionabelt sätt som inte går över gränser utan får folk att veta att du är självsäker och känner dig speciell den dagen.

Deras smakfulla stänk av satin, blommönster och tätt stickade spetsar bidrar till deras fantastiska stilar och design utan att kännas för djärva eller avslappnade.

Om du har tittat på Lucy In The Sky och undrat över vilka andra märken som Lucy In The Sky finns ute på marknaden, är vi här för att utforska de olika alternativen. Många av dessa märken återspeglar samma sexiga dragningskraft som Lucy In The Sky, men med olika stilar som kan ge en unik twist till din garderob.

Här är 12 butiker som Lucy In The Sky för att hjälpa dig bygga din perfekta sommarklänningskollektion.

De bästa butikerna som Lucy In The Sky:

1. Hej Molly

12 bästa butiker som Lucy In The Sky för söta och feminina kläder (1)

Köp den här klänningen påHej Molly

Medan Lucy In The Sky går över kanten av sexigt och livfullt utan att känna att det går över gränserna,Hej Mollybörjar gå lite längre. De föredrar lite tightare, lägre snitt till sina mönster samtidigt som de inte är märkta som "risque". De föredrar ljusare övergripande färger, särskilt rosa och ljusa vita som kan få dig att sticka ut som en blomma på fältet.

Men de har ett brett urval av klänningar och miniklänningar så känn inte att du är på väg in i okända territorier eftersom du kan hålla dig avslappnad med deras enklare design. På grund av detta skulle vi säga att HelloMolly är en av de närmaste butikerna som Lucy In The Sky.

2. Beginning Boutique

12 bästa butiker som Lucy In The Sky för söta och feminina kläder (2)

Bläddra bland alla klänningar påBörjande Boutique

Börjande Boutiqueär ett varumärke som bygger på att få kvinnor att känna sig sexiga utan för mycket glam eller glitter. De älskar avslöjande snitt, lägre snitt runt bysten, exponerade mittpartier och kortare kjolar som känns både riskfyllda men ändå kontrollerade.

Deras val av mörkare färger som svarta och djupare pasteller ger en känsla av djärv skönhet men utan att kännas för högmodigt. De är en av få på den här listan som älskar att leka med djurmönster som behåller den naturliga naturen utan att känna sig för glamorösa som de vanliga 90-talsinspirerade märkena.

3. Prinsessan Polly

12 bästa butiker som Lucy In The Sky för söta och feminina kläder (3)

Bläddra bland alla klänningar påPrinsessan Polly

Om du letar efter klänningar som driver mer för det moderna eleganta och låga snittet,Prinsessan Pollyär ett utmärkt val. De är mer fokuserade på djärva klänningar och toppar som några av de största fashionistas skulle älska.

Deras stilar lånar mycket från 80- och 90-talets era av åtsittande och supersnygga klänningar som du skulle kunna se ute på nattklubbar utan att dra sig för att vilja bli sedd. De älskar glamour av satin, ljusa färger och härliga ruggiga tygmönster som bidrar till din skönhet. Prinsessan Polly älskar att arbeta med dina höfter och ben för att få dig att känna dig stöttad och sexig.

4. Utexaminerad

12 bästa butiker som Lucy In The Sky för söta och feminina kläder (4)

Köp den här klänningen påpasserade

Om det finns något att säga ompasserade, fokuserar de på att skapa några av de mest fashionabla kläderna som är lika lätta att bära som de ser ut. De älskar att kombinera klassiska snitt och stilar som inte spelar några spel när de försöker göra ett uttalande, men lägger till moderna detaljer som ger en unik skönhet.

Denna blandning gör att de sticker ut som ett av de bästa valen av balklänningar och bröllopsgäster, eftersom deras design och mönster är förvånansvärt underbara utan att tänja på för många gränser.

5.Stelly

12 bästa butiker som Lucy In The Sky för söta och feminina kläder (5)

Köp den här klänningen påStelly

Stellyär ett varumärke som är välbekant med att göra klänningar och kläder för att slå sommarvärmen eftersom de är baserade i Australien. En av deras huvudfokus är deras maxiklänningar som blandar både sexiga och eleganta eftersom de lindrar skärsår mot mittsektionen och rullar över dina höfter samtidigt som de håller sig eleganta.

De älskar att leka med subtila inslag av ribb och design i sina tyger som erbjuder lätta inslag av stil som passar bra med dina kurvor och figurer.

6.Tularosa

12 bästa butiker som Lucy In The Sky för söta och feminina kläder (6)

Få den här toppen klRotera

Om du letar efter ett märke som blandar både eleganta feminina snitt med en avslappnad attraktion,Tularosakan vara på din gränd. Deras kläder känns både exklusiva och djärva med lager av djup i sin stil och mönster men behåller en avslappnad känsla med konservativ design eftersom de smälter bra med mer avslappnade accessoarer.

Tularosa är ett märke där deras toppar är fantastiska med alla typer av jeans utan att kännas oeleganta, och deras klänningar skulle vara fantastiska med platt och slängt hår. Som en bonus är deras badkläder en höjdpunkt i modern stil med inslag från 90- och 00-talet blandat in för att framstå som bekant men ändå speciell.

7. Meshki

12 bästa butiker som Lucy In The Sky för söta och feminina kläder (7)

Köp den här klänningen påMeshki

Om det finns ett ord att beskrivaMeshki, det är fet – med stort "B". Majoriteten av deras lineup består av toppar och underdelar som blöder några av de djärvaste modevalen i historien med svarta, dämpade guld och solbränna, med små stänk av färg för att ge fantastiska accenter.

De älskar att leka med läder och unika material som ger en känsla av makt och majestät till deras kläder. Deras klänningar är en blandning av sexiga och snygga miniklänningar och midiklänningar. Av alla butiker som Lucy In The Sky på deras lista är deras axelbandslösa klänningar några av de bästa för den raffinerade looken runt din byst samtidigt som de behåller ett flöde genom midjan och höfterna för det där New York-modet.

8. Showpo

12 bästa butiker som Lucy In The Sky för söta och feminina kläder (8)

Bläddra igenom alla klänningar påShowpo

Vi var tvungna att inkluderaShowpoi denna lista eftersom de sticker ut genom att erbjuda ett brett urval av klänningar och överraskande priser. Alla deras klänningar bär en New York-stil av snitt och design med några djärva former och färger samtidigt som de förblir raffinerade och subtila.

De erbjuder mönster av blommor, spetsar, ljusare färger och älskar till och med att arbeta med klämda volanger och draperade kjolar. Som en av de största bonusarna är Showpo ett av få märken som Lucy In The Sky på den här listan som erbjuder en överraskande serie av plusstorlekar så att varje kvinna kan känna sig vacker utan rädsla.

9. Vit räv

12 bästa butiker som Lucy In The Sky för söta och feminina kläder (9)

Köp den här klänningen påWhite Fox Boutique

Vit rävär ett märke som konkurrerar med Lucy In The Sky när det gäller djärva, sexiga klänningar men bryter av genom att erbjuda en överraskande lineup av stilar och tillfällen. Deras klänningar bär den sexelegansen i en mängd olika snitt, mönster och färger för att passa allas smak.

Dessutom är deras träningskläder och badkläder en av de bästa med sexig design, mönster som är ljusa och levande.

10. Röd klänning

12 bästa butiker som Lucy In The Sky för söta och feminina kläder (10)

Bläddra igenom alla klänningar påRöd klänning

Som deras namn antyder,Röd klänningär fokuserad på att skapa klänningar men de grenar också ut i varje klädesplagg du önskar. Deras stil är preppy och lekfull med ljusa inslag av vita och ljusare färger, och deras klännings- och kjolsnitt får dig att vilja snurra.

Om du letar efter lekfulla, men ändå avslappnade klänningar och kläder, är Red Dress ett av våra toppval. Dessutom är deras badkläder lineup en av de mest färgstarka och vackra på den här listan.

11. Sabo Kjol

12 bästa butiker som Lucy In The Sky för söta och feminina kläder (11)

Bläddra bland alla Sabo-klänningarhär

Vi ville inkludera ett varumärke som osar med ett enastående fokus: De bästa klänningarna och kläderna på stranden.Saboär ett varumärke helt fokuserat på att skapa kläder inspirerade av den klassiska stilen på europeiska stränder.

De älskar solblekta vita färger, pasteller och dämpade mönster med inslag av drapering från axlar och höfter utan att kännas alltför begränsande. De är ett av de bästa märkena om du letar efter ljusare, lättare solklänningar.

12. Mass Los Angeles

12 bästa butiker som Lucy In The Sky för söta och feminina kläder (12)

Köp den här klänningen påRotera

För något lite annorlunda,Mass Los Angeleserbjuder några av de bästa klänningarna om du letar efter något mer elegant och vackert. Deras klänningar är mer klassiskt skurna med längre kjolar, axlar med långa rullar av volanger och några av de bästa naturliga och blommiga trycken på den här listan.

Deras solklänningar är långa och flyter fantastiskt bra i vindarna, men de är inte rädda för att erbjuda miniklänningar som lånar sin vanliga stil med mer visning av dina vackra ben. Även om Misa är ett av de dyrare varumärkena på den här listan, erbjuder de den bästa kvaliteten för pengarna i design, konstruktion och stil som det är svårt att undvika.

Slutsats

Om du har fallit för utseendet på romantiska, feminina klänningar, bläddra igenom dessa butiker som Lucy In The Sky för att se vad de har i beredskap! De flesta av bilderna i den här artikeln innehåller bara vardagsklänningar, men märkena erbjuder mycket mer än så. Deras lineuper inkluderar fantastiska festklänningar, söta badkläder och till och med träningskläder!

Få fler modeidéer

15 bästa feminina varumärken som för kärlek och citroner

40+ snygga blazerkläder som du vill kopiera

Bläddra bland alla modeidéer

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated: 11/11/2023

Views: 5751

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.