No Man's Sky Money - Hur man tjänar enheter med Whispering Eggs och det snabbaste sättet att tjäna pengar i No Man's Sky (2023)

Pengarär tight i No Man's Sky. Du har skepp att köpa, nya Exosuit-expansioner att betala för - för att inte tala om ett hungrigt husdjur som behöver matas. Okej, du kan mata ditt husdjur med lite slumpmässigt växtliv du hittar i närheten, men poängen kvarstår: om du vill göra bra ifrån dig i No Man's Sky, kommer du att behöva tjäna lite pengar.

Lyckligtvis finns det ett ganska brett utbud av metoder för att göra det. Pengar - kallas i speletEnheter- kan tjänas in genom gruvdrift, handel, piratkopiering och till och med botanik iNo Man's Sky, och som sådan finns det en hel del förvirrande eller motsägelsefulla råd om hur man bäst går till väga för att tjäna det, särskilt när du vill göra det så snabbt eller effektivt som möjligt.

På den här sidan hoppas vi kunna reda ut en del av detta genom en förklaring av vad vi tror är den snabbaste metoden förhur man tjänar pengar snabbt i No Man's Sky- frånViskande ägg, tror vi! - samt en sammanfattning av alla andra metoder och råd för att ta hem rymdbaconet.

Vänligen noteraatt våra No Man's Sky-guider håller på att uppdateras efter lanseringen av No Man's Sky BEYOND - för tillfället kan den här sidan fortfarande ha massor av användbar information, men tänk på att den ska uppdateras! Om du dock letar efter mer om den stora uppdateringen, vår guide tillvad är nytt i No Man's Sky BEYOND-uppdateringen och dess releasetid på Xbox One, PC, PS4, vår stora lista överNo Man's Sky patch-anteckningar, eller vår guide till det nyaNo Man's Sky multiplayer och Nexus-hubär de bästa ställena att börja!

Det snabbaste sättet att tjäna pengar på No Man's Sky med Whispering Eggs

Även om det finns ganska många alternativ för att tjäna pengar i No Man's Sky, upptäckte vi en -först förklaras av "Smelly Ferrett" på Twitter(vilket namn) - som verkligen stack ut, ännu mer än den gamla handelsmetoden, tack vare en kombination av dess användarvänlighet och tidiga tillgänglighet.

Det bästa sättet att tjäna pengar är att skörda larvkärnorna som finns inuti Whispering Eggs. Ja, samma viskande ägg som skapar vågor av de där hemska "Biological Horros" när de manipuleras. Håll ut med oss, för det finns faktiskt ett sätt att odla dem snabbt och säkert! Så här gör du:

No Man's Sky Money - Hur man tjänar enheter med Whispering Eggs och det snabbaste sättet att tjäna pengar i No Man's Sky (1)

Det snabbaste sättet att tjäna pengar på No Man's Sky förklarade:

1. Sök efter övergivna byggnader på en planets yta- Det här är de som har de lila viskande äggen utspridda på utsidan, ett "Red Eye" i en terminal på insidan, och en del allmän utomjordisk goop överallt. Du kan göra detta genom att bygga en signalförstärkare eller genom att skanna när du befinner dig i ditt skepp i atmosfären, eller till och med genom att skanna en planet från rymden. Du blir också skickad till en ganska tidigt när du följer berättelsen också.

No Man's Sky Money - Hur man tjänar enheter med Whispering Eggs och det snabbaste sättet att tjäna pengar i No Man's Sky (2)

2. Ta med resurser till en Basdator och fyra träväggar- Det motsvarar totalt minst 40 Chromatic Metal (lägg saker som koppar i en Portable Refiner) och 160 Carbon.

No Man's Sky Money - Hur man tjänar enheter med Whispering Eggs och det snabbaste sättet att tjäna pengar i No Man's Sky (3)

3. Bygg en fyrkantig vägg runt en klunga Viskägg- Enkelt nog att göra: plantera först basdatorn nära den övergivna byggnaden någonstans, bygg sedan din vägg. Se till att alla fyra sidorna ansluter ordentligt (de ska snäppa på plats).

No Man's Sky Money - Hur man tjänar enheter med Whispering Eggs och det snabbaste sättet att tjäna pengar i No Man's Sky (4)

4. Bryt ett ägg utanför ditt muromgärdade område- Detta kommer att utlösa uppkomsten av de biologiska fasorna, men på platsen för det där ägget du bröt, inte de som är inuti din lilla vägg, vilket gör att du kan bryta dem säkert.

5. Packa in i din vägg och bryt säkert äggen som samlats där- se till att göra dem en i taget, plocka upp larvkärnorna så snabbt som möjligt när de dyker upp, eftersom de försvinner efter en kort stund.

No Man's Sky Money - Hur man tjänar enheter med Whispering Eggs och det snabbaste sättet att tjäna pengar i No Man's Sky (5)

6. Skölj och upprepa- Använd taket på byggnaden för säkerhets skull (Frysorna kan inte hoppa eller klättra) och kom ihåg att plocka upp väggarna du satte ner för att återanvända dem någon annanstans, återvinna kolet du spenderade i processen (eller, alternativt, du kan boxa in alla klustren innan du börjar om du har tillräckligt med kol, eftersom skräcken kan leka inuti dem, men så länge de faktiskt kan komma in i lådan).

7. Gå till en rymdstation och sälj ditt byte!- Larvkärnorna är värda enmassaav pengar. Vi fann att du konsekvent kunde få över 3 miljoner enheter värda frånvarjeÖvergiven byggplats som vi hittade.

No Man's Sky Money - Hur man tjänar enheter med Whispering Eggs och det snabbaste sättet att tjäna pengar i No Man's Sky (6)

Här är Smelly Ferrett med den ursprungliga instruktionsvideon på Twitter:

En sista anmärkning om den här metoden - du kan, tydligen, göra detta lika effektivt genom att faktiskt stå ovanpå äggen, och gör det så kommer du fortfarande att vara säker från skräcken - men nackdelen är att detta är lite exploaterande, med vilket vi menar, det är lite mer ett utnyttjande av vissa egenheter i spelets kod, i motsats till spelets kod, i motsats till spelets regler.

Du kan inte heller flytta från ägget du står på för att skörda alla kärnor som rullar bort från dig, men allt det sa detärmycket snabbare än att bygga och flytta runt baspaneler, så det är upp till dig!

Andra sätt att tjäna pengar på No Man's Sky

Som vi har noterat ovan finns det gott om alternativ till att tjäna pengar på No Man's Sky, så om du inte har lust att mingla med universums fasor så är här några alternativ:

  • Gruvdrift och jordbruk– Det mest uppenbara sättet att tjäna pengar är helt enkelt att utvinna sällsynta resurser – Guld finns relativt gott om i asteroider, och vi upptäckte att vi bröt omkring 100 000 enheter från dem på ett par minuter, vilket inte är dåligt (men är inte i närheten av lika snabbt som Larval Egg-metoden ovan). Alternativ mellan raketer och vanlig laser från ditt skepp för att undvika att vänta på att vapen ska svalna, och parkera dig själv mitt i ett asteroidfält i rymden och skjut dig. Nere på planeter är en bra inkomstkälla kluster av Vortexkuber, de små svarta föremålen som verkar växa nära små koboltpelare. De finns inte på varje planet, men de går för cirka 25 000 vardera och finns ofta i kluster om fem eller så (och med andra kluster i sikte i närheten), så du kan plocka upp ett par i taget om du hittar en bra planet.
  • Piratkopiering– Ett annat sätt att tjäna stora summor är piratkopiering eller, med andra ord, att skjuta öppna fraktfartyg för alla söta sötnosar därinne. Det finns dock två problem med detta: ett fraktfartygs byte är ganska slumpmässigt, så du kan fastna med mindre än värdefulla resurser och möta ett lotteri om huruvida Galactic Network (eller parkerade NPC:er) köper dem till ett bra pris eller inte; plus, det är frågan om den enorma mängd vaktmästare uppmärksamhet du kommer att dra för att attackera dem. Om du ska göra det, se till att du först ger fraktfartyget en scout, tar ut dess torn och fokuserar på att bara ta tag i bytet och boka tillbaka det till rymdstationen, där du kommer att förlora vaktposten. Vi upptäckte att vår uppgraderade gruvbalk blåste isär fraktfartygslagringmycketsnabbt, i motsats till de vanliga plasmavapenattackerna.
No Man's Sky Money - Hur man tjänar enheter med Whispering Eggs och det snabbaste sättet att tjäna pengar i No Man's Sky (7)
  • Handel– Det är tillräckligt enkelt, men när du går vidare i spelet kan du utrusta ditt skepp med en Economy Scanner, som visar priserna på varor i andra system på din Galactic Map, vilket gör att du kan köpa i bulk i ett system när något är underprissatt, och sälja dem vidare med vinst i ett annat där de går över genomsnittskursen. Ju mer pengar du har, desto snabbare kan du göra vinst (det är trots allt kapitalism).
  • Cryo-Pump-metoden- En No Man's Sky subreddit-favorit som vi inte har haft en chans att testa själva, om du har lite pengar på förhand ser det ut att det kan vara extremt lönsamt. Skaffa först ritningen för Cryo-Pump-objektet, som enligt den subreddit finns i Abandoned Factories på planetytor (dessa kan identifieras genom brist på landningsplattor och förstärkta dörrar som du måste skjuta upp). Köp sedan ingredienserna (Hot Ice och Thermic Condensate) på en rymdstation från ett av fartygen som landar, och tillverka Cryo-Pumpen. Sälj det där för cirka 2 miljoner enheter per pop (mycket mer än kostnaden för delarna), köp materialet igen och upprepa!

Här ärursprungliga inlägget på No Man's Sky subredditbeskriver den sista metoden lite mer, om du är intresserad av originalkällan.

Cykla tillbaka till vårt huvudnav för det som är nytt inomvad är nytt i No Man's Sky Beyondoch mer grundläggande info om den stora uppdateringen, annars ta en titt på vår djupdykning påNo Man's Sky multiplayer förklarasför mer om att samarbeta, vår guide tillbasbyggnad, en introduktion tillelektriska ledningar och driva din bas, tillhur du utökar ditt lagerutrymme för Exosuit, skepp och multiverktyg, ochFraktfartyg och fregatter förklarade. Plus andra praktiska saker somhur du reparerar ditt skepp och får den hermetiska tätningen, ren ferrit, metallplätering och di-vätegelé, platser förAtlas Pass v1, v2 och v3, en guide tillNo Man's Sky-pengar och hur man tjänar enheter snabbt, plushur man får Antimateria och Antimateria receptet, och ävenhur man sparar spelet i No Man's Skyockså. Äntligen har vi sidor påhur man når galaxens centrum,hur man får Chromatic Metal, och enLista över Journey Milestonesockså.

Andra tips för att tjäna pengar i No Man's Sky

Slutligen finns det ett par andra mindre punkter värda att ha i åtanke i din strävan efter evig förmögenhet:

  • De föremål som säljs vid en rymdstations Galactic Trade Network-terminal indikerar de föremål som finns tillgängliga i det systemet att köpa- Så om du, när du kommer till ett nytt system, kontrollerar vilka föremål som finns att köpa på terminalen, kommer du att veta exakt vad som finns tillgängligt att bryta eller hitta på planeterna inom det systemet. Detta är ett annat bra tips från asubreddit inläggstrax tillbaka nära spelets lansering.
  • Varje systems rymdstation köper och säljer alltid saker för samma pris- Med andra ord kan du byta namn på system efter de resurser de köper eller säljer för bra värde, för oavsett hur många gånger du lämnar eller återvänder till det systemet kommer priserna inte att ändras.
  • Det är värt att investera dina pengar i ett stort skepp och några Exosuit-inventeringsexpansioner innan du gör din riktiga farm för pengar- Oavsett vilken metod du använder av de som listas ovan, kommer en stor uppsättning lager alltid att göra en enorm skillnad för hur snabbt du kan tjäna pengar. Kolla in vår guide tillutöka ditt skepp, Exosuit och multiverktygs lagerför mer om hur man gör just det.

Med allt detta i åtanke bör du vara på god väg mot mogulstatus på nolltid. Spendera bara inte allt på en gång.

FAQs

How much is a whispering egg worth NMS? ›

Whispering Eggs contain Larval Cores, which can be collected. Larval Cores don't have many uses. they can be placed in the Nutrient Processor to cook with, or used with a Sample Containment to create a cosmetic item for your base. Generally, you will want to sell them, as they are worth around 70,000 units apiece.

How do you harvest whispering eggs safely? ›

Since Whispering Eggs spawn around Abandoned Buildings, it is possible to harvest one and run inside the building for safety and wait until the swarm has subsided. Using the Jetpack to boost on top of the Abandoned Building will also work, but the projectile attacks of the Biological Horrors need to be dodged.

How often do whispering eggs Respawn? ›

You get all of them from one corral, jetpack to the next one, and you got all the eggs in less than five minutes. And since the eggs respawn every few days (and there are supposed to be ways of forcing them to respawn), you can do it over and over.

Where is the best place to find whispering eggs? ›

Several nests can be found around an Abandoned Building and each one contains multiple Whispering Eggs. It can be found on dead or Infested planets lying on the ground out in the open.

How long do heirloom eggs last? ›

It's recommended to eat farm-fresh eggs within two weeks because they taste better, but you'll be fine if you eat the egg within one month of its laying. If you don't plan to finish them within a month, you can move them to the fridge where they will last for up to 3 months.

How many nanites do larval cores give? ›

Refining Larval Cores

Pick these up quickly, as they will disappear after a few seconds. When you have them in your inventory, you can then use a Refiner to turn Larval Cores into Nanites. The conversion rate is 1 Larval Core to 50 Nanites, so they're quite lucrative.

How often should I collect my eggs? ›

It is important to collect eggs regularly and store them properly. Gather eggs two to three times per day – many flock raisers collect eggs once in the morning and once in the evening. Collect even more often during extremely warm or cold weather.

How do you get eggs for egg sequencer NMS? ›

Getting eggs is actually pretty simple. First, the animal needs to be your companion. Feed it once and you should get a prompt to register it to your companions list. After doing so, there should be a 24 hour countdown to when the creature can lay an egg.

How do you get the sandworm egg in no man's sky? ›

Sandworm Egg - Awarded for completing all 5 expedition phases of the Emergence expedition.

What are whispering eggs in no man's sky? ›

Whispering Eggs are found at Abandoned Buildings in No Man's Sky. They are planetary points of interest and can be found through system scans. They look like most other planetary shelters, but with a strange substance growing inside, and Whispering Eggs around the building.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated: 29/10/2023

Views: 5619

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.